• Овде учим за живот

  • Права вредност је у дечијем осмеху

  • Знањем за корак испред

> <
  • 1
  • 2
  • 3

Актуелно

"Они који знају мало, брзи су на језику". Шпанска пословица

Пратите нас

Dobro došli!

Поштовани родитељи и будући прваци

Школа може да упише и дете које територијално не припада школи, односно које је са територије друге школе или са територије друге општине. Сваки родитељ, односно старатељ који није са подручја школе, потребно је да поднесе Захтев изабраној школи за упис детета. Захтев се подноси најкасније до 1. фебруара 2019. год. После овог рока, могу се уписати само деца која станују на територији школе

дете за упис у први разред можете пријавити овде на сајту

Овде пријавите дете за упис у први разред 

Добродошли прваци

 

Земун-историјат града и знамените личности

 

      Ученици ОШ“ Петар Кочић“ су у петак, 11.10.2019. заједно са својим наставницима: историје, географије, техничког,физичког васпитања и српског језика и књижевности , посетили центар Земуна . Том приликом су на неколико школских часова упознали своју општину на мало другачији начин и реализовали пројекат о Земуну.

        Пролазећи кроз Земунски парк и сам центар Земуна,ученици 5. разреда наше школе су сазнали с доста појединости из живота и стваралаштва песника Бранка Радичевића,обишли старе грађевине(саркофаг у Земунском парку, кулу Гардош) повезали знања из географије са историјским догађајима, научили нешто ново о свом граду. Наши петаци су уживали у прелепом погледу са Гардоша, где су сазнали и ко је био Сибињанин Јанко. У учионици на Гардошу су имали часове историје и географије, а затим су брзо ходали и трчали и успешно примењивали правила из саобраћаја.

Screenshot 2019 10 21 09 12 17 429