• Овде учим за живот

  • Права вредност је у дечијем осмеху

  • Знањем за корак испред

> <
  • 1
  • 2
  • 3

Актуелно

"Мало знања људе чини добрима, а много скромнима". Леонардо да Винчи

Пратите нас

Dobro došli!

Поштовани родитељи и будући прваци

Школа може да упише и дете које територијално не припада школи, односно које је са територије друге школе или са територије друге општине. Сваки родитељ, односно старатељ који није са подручја школе, потребно је да поднесе Захтев изабраној школи за упис детета. Захтев се подноси најкасније до 1. фебруара 2019. год. После овог рока, могу се уписати само деца која станују на територији школе

дете за упис у први разред можете пријавити овде на сајту

Овде пријавите дете за упис у први разред 

Добродошли прваци

 

ВОЛИМО СЕ - БЕЗБЕДНИ СМО !

  
Под слоганом ,,Волимо се – безбедни смо!” данас, 10. септембра, сви ученици осмог разреда наше школе присуствовали су предавању на тему ,,Значај репродуктивног здравља и заштита младих од полно преносивих болести и ризичних понашања” на иницијативу Дома здравља Земун. 
Марко Берак, специјалиста гинекологије и акушерства, кроз занимљиво, интерактивно и узрасту прилагођено предавање,  истакао је важност контрацепције и указао на последице њеног некоришћења. 
Марина Бенчина, медицинска сестра из  Саветовалишта за младе, кроз примере из праксе предочила је ученицима кобне последице које ризична понашања могу имати на живот младих. Том приликом је указала и на могућност интензивније  сарадње са школом кроз радионице које би се под стручним вођством могле организовати у Саветовалишту (Топличка 8) на актуелне теме, као што су професионална оријентација, породични, вршњачки односи и сличне теме које су важне адолесцентима. 
Ученици су са великом пажњом пратили предавање и постављали конструктивна питања.
Неда Лојовић, 
разредни старешина одељења 8-3