ХИТНО - Буди хуман!

Поштовани

Горан Николић, супруг наставнице Данијеле Николић, запослене у ОШ "Бранко Радичевић" БАТАЈНИЦА на радном месту наставник хемије ѕамолио је све људе добре воље за помоћ. Данијела води борбу са опаком болешћу. Тренутно се налази у Немачкој на лечењу. Уколико не прикупи потребну своту новца биће приморана да се врати натраг, што би за њу било кобно.

У прилогу вам шаљем писмо њеног супруга и молим вас да на предстојећим седницама и родитељским састанцима апелујете на људе да помогну својим новчаним прилозима.

Poštovane i drage kolege,

Obraćam vam se u ime vaše koleginice Danijele Lukić Nikolić koje sa trenutno nalazi na lečenju u Nemačkoj klinici u Flensburgu. Upravo sam došao iz klinike, pa ću vam ukratko opisati situaciju. Danijela se leči od teškog i agresivnog tumora limfnih žlezda Non-Hodgkinovog limfoma. Ova bolest joj se povratila u oktobru prošle godine, i da bi se uspešno izlečila potrebna je transplatacija matičnih ćelija. Danijela je primila i završila sa jednom teškom terapijom. U toku te terapije su nastale ozbiljne komplikacije od kojih je bila životno ugrožena. Srećom uspela je da prevaziđe i da se izbori sa svim komplikacijama jer je mlada i jaka. Sada joj sledi najteži period lečenja, a to je sama transplatacija. Za svih ovih više od godinu dana dobijali smo podršku svih humanih ljudi, prijatelja, i Danijelinih kolega i đaka iz OŠ Branko Radičević, koji su svakim danom bili uz nastavnicu hemije Danijelu, bodrili je i hrabrili, pisali poruke, igrali humanitarni turnir u košarci, i mnoge druge akcije koje su preduzimali, kako bi joj pomogli. Na tome smo vam neizmerno zahvalni. Trenutno se suočavamo sa još jednim velikim problemom, a to je kako dalje finansirati Danijelino lečenje u Nemačkoj, jer su do sada svi resurski iscprljeni. Ovim pismom želim da vas zamolim i apelujem da se škole u svim opštinama u Beogradu ujedine i pomognu da se novac skupi za Danijelino lečenje. Trenutno je potrebno 100.000 eur za dalje lečenje. Sve Danijelene kolege u školama, roditelji đaka, ukoliko su u mogućnosti, svojim skromnim doprinosom mogu puno da pomognu na sledeće načine:

1.     Uplatom na Danijelin dinarski račun kod Komercijalne banke broj 205-9001018099593-69

2.     Uplatom na račun kod humanitarne fondacije budi human na broj  160-486155-06

3.     Slanjem sms poruke broj 412 na broj 3030 (cena jedne poruke je 200,00 dinara)

HVALA VAM NA HUMANOSTI I NESEBIČNOJ POMOĆI!

Danijela, suprug Goran i ćerka Lena