Спортски спектакл

У понедељак, 30. 4. 2018. године, поводом испраћаја још једне сјајне генерације осмака, одиграна је фудбалска утакмица између представника ученика завршног разреда, наставника и родитеља. Била је то утакмица ОСМАЦИ - СВЕ ЗВЕЗДЕ ЗБОРНИЦЕ. 

Планирано је да утакмица буде велика освета осмака за сваки неоправдан час, неправедну оцену и непотребан упис у дисциплински лист. После првог полувремена је изгледало да ће све тако и бити, пошто су осмаци водили са 2 : 0. На крају се утакмица претворила у освету за сваки исказан безобразлук, непоштовање наставника и намерно ометање часа – наставници су преокренули и победили са 3 : 2. Публика је била бројна и имала је прилику да ужива у добром фудбалу. Осмаци су показали да умеју да се боре, да знају спортски да поднесу пораз и да ће једног дана од њих сигурно постати добри и квалитетни људи. С друге стране – наставници су показали да знају да играју фудбал. С обзиром да и овде важи правило: „Прво бити човек, па онда фудбалер!“ може се закључити да су прави победници заправо осмаци.

Направљен је леп увод за предстојећи турнир „Мини лига шампиона“. Видимо се ускоро на спортским теренима ОШ „Петар Кочић“.

fudbal181  fudbal184

fudbal183  fudbal192