Општинско такмичење рецитатора 2015.

Дана 25.03.2015. у ОШ „Лазар Саватић“ одржано је такмичење најбољих рецитатора у Земуну. Наши представници у млађем узрасту били су трећаци Владислав Раденковић и Соња Кисић, који су се такмичили са још 21 учеником, док су у старијој смени где је било 26 такмичара учествовали Петар Пузовић из петог разреда и седмак, "стари" рецитатор Влада Папрић.  Управо је Влада , одлуком трочланог жирија,  изабран да представља град Земун и нашу школу на градском такмичењу које ће се одржати 19. априла. У пратњи наших ученика биле су наставнице задужене за рад рецитаторске секције Летица Шуша и Горанка Пекић. Тако је наша школа још једном, као већ неколико година заредом, потврдила да има талентоване рецитаторе.

vlada papric

Општинско такмичење рецитатора

1

Општинско такмичење рецитатора одржано је у петак, 28.03.2014. г. у ОШ „Лазар Саватић“. Нашу школу представљали су првопласирани рецитатори са школског такмичења - на коме је учествовало 63 ученика од другог до осмог разреда - Теодора Тришић 3/1, Петар Пузовић 4/2, Милош Влаисављевић 6/3 и Влада Папрић 6/2. Наши ученици показалису изврсне говорне способности, одличну дикцију и уживање у одабраним песмама, а пласман на градско такмичење остварили су Теодора Тришић 3/1 и Влада Папрић 6/2.

2

Жири који су чиниле драмске уметнице Бранка Пујић, Светлана Сретеновић и Весна Станковић оцениле су наше представнике као уверљиве и одличне рецитаторе и повериле им одговоран задатак да успешно представљају општину и школу на градском такмичењу средином априла.

3

Горанка Пекић, наставник српског језика
Маја Демочић, родитељ