ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА УПИС У ПРВИ РАЗРЕД

Поштовани родитељи будућих првака, упис у први разред основне школе за шкoлску 2020/20201.годину, почиње 1.04.2020. године.

Упис ће бити омогућен електронским путем преко портала еУправе под услугом Исказивање интересовања за упис у основну школу, где ви треба да искажете интересовање за упис детета у први разред наше школе, што би био први корак. На овај начин школе ће оквирно знати број ученика првог разреда школске 2020/20201.године што ће им омогућити бољу организацију образовно-васпитног рада. Уколико родитељ и не искаже заинтересованост, на овај начин, не довди се у питање упис детета у први разред основне школе.

Такође, родитељи будућих првака могу остварити комуникацију са школом у коју ће бити уписано њихово дете позивањем на број телефона секретара школе Слађане Митић 0665563873 у временском периоду од 1000h до 1300h.

Након дефинисања уписа од стране Министарства прсвете, науке и технолошког развоја (вероватно после завршетка ванредне ситуације), такође преко портала еУправе, биће омогућена опција еЗаказивање термина за упис и тестирање.

С поштовањем

Славица Лабовић в.д. директора