Манифестација „Шта све умем, шта све знам“ 2016.

Већ традиционална манифестација „Шта све умем, шта све знам“ одржана је 19. маја 2016. године у Земуну, у дворишту ОШ „Сава Јовановић Сирогојно“. Организатори манифестације били су ОШ „Сава Јовановић Сирогојно“ и удружење „ДАЈ МИ РУКУ“.

Циљ овог догађаја био је да се покаже јавности како се усмеравају потенцијали деце са сметњама у развоју учешћем у бројним школским и ваншколским активностима. Манифестацију су пратили више од десет штандова (народна радиност, оригами, декупаж,  радови од рециклираног и природних материјала, итд), на којима су деца показала како стварају своја уметничка дела и на којима су одржали кратке курсеве за госте. 

Наставници и стручни сарадници школе „Сава Јовановић Сирогојно“ и волонтери удружења „ДАЈ МИ РУКУ“ водили су низ креативних радионица са децом из партнерских школа и предшколских установа и бројним гостима - сарадницима и партнерима из сва три сектора друштва. Нашу школу на манифестацији су представљали ученици другог разреда Гаврило Младеновић, Катарина Марковић и Хана Денић, у пратњи учитељице Сање Остојић. 

pokayi2  pokayi1