"Чаробњак из Оза" у извођењу 3/2

Ученици 3/2 предвођени учитељицом Зорицом Мицић припремили су драмску представу по тексту романа „Чаробњак из Оза“ Френка Баума. Идеја за представу насатала је после учешћа на Међународном фестивалу „Крокодокодил“, где су наши ученици били маскирани у ликове из романа.

Драматизацију текста и прилагођавање узрасту урадила је учитељица Зорица Мицић, а музику за представу бирала је са библиотекарком Весном Босић. Костиме су шиле маме Гордана Ивковић, Тамара Петровић, Јелена Станковић, Светлана Урошевић и Јелена Златковић Радовић, а за шминку су биле задужене Гордана Ивковић и Јелена Златковић Радовић. Тате су углавном биле ангажоване за превоз. Представа је за предшколце и ученике првог и другог разреда изведена у холу школе 28. 4. 2017. г.

У представи су учествовали:

Наратор – Марија Кузман

Дороти – Уна Ивковић

Лименко – Никола Петровић

Страшило – Стеван Станковић

Лав – Алекса Радовић

Чаробњак – Павле Урошевић

Вештица – Марија Секулоски

Ова костимирана представа једна је од најуспешнијих ваннаставних активности у овој школској години, не само по успешном и веома привлачном извођењу наших малих глумаца, њиховом запаженом представљању на фестивалу, већ по сарадњи и атмосфери која је том приликом остварена са родитељима.

ozz1  ozz2

ozz3  ozz4

ozz5  ozz6