ЧАСТ НАМ ЈЕ

 

Поштовани родитељи и драги ђаци,

вероватно сте већ упознати да се од 22-25.05.2019. године у школи ,,ПЕТАР КОЧИЋ одржава десети јубиларни турнир ЛИГЕ ШАМПИОНА (ученици од 6-8 разреда) и МИНИ ЛИГЕ ШАМПИОНА (ученици од 3-5 разреда) у малом фудбалу. За престижни пехар и медаље бориће се више од 100 такмичара.

Турнир неће имати само такмичарски карактер.

Ове године играћемо у част свих ученика који су својим радом и залагањем величали име наше школе, а посебно ученице Татјане Тришић.

Зашто истичемо баш Татјану ?

Татјана је, 21.03.2019. године, освојила прво место на престижном међународном такмичењу ,,ОЧАРАВАЈУЋИ СТИХОВИ ПОЕЗИЈЕна руском језику, које у Србији организује Руски центар за науку и културу - Руски дом. Она је међу 95 такмичара из целе Србије заузела прво место и као награду освојила тронедељни бесплатан боравак у међународном дечијем центру на Криму у Русији, где ће са поносом представљати школу ,,ПЕТАР КОЧИЋ”, општину ЗЕМУН и СРБИЈУ.

   АЛИ!!!!! Као што ни многим великим војсковођама није било лако да дођу до далеке Русије, тако није ни нашој Татјани. Њој је остављено да сама плати карту до Крима која кошта 64 000 динара.

Ми њени другари, наставници и школа желимо у томе да јој помогнемо. Одлучили смо да не дозволимо да још један ученик остане сам, а један велики успех незапажен. Волели би смо да свој деци ово буде пример!!!

Одлучили смо да се боримо за оне који вреде!!!

Поштовани родитељи и драги ђаци, пуно би нам значило ваше присуство на јубиларном десетом турниру, као и ваша помоћ како би успели у нашој намери и поклонили Татјани пут на Крим.

Верујемо да ћемо, 20.06.2019. године испраћајући Татјану на пут, бити поносни на то што ће се за НАШУ школу ,,ПЕТАР КОЧИћ”, ЗЕМУН чути и на далеком Криму.

                                                                  

       Ученици и наставници ОШ“Петар Кочић“