Родитељи за пет плус

ucionica

Школа смо која се непрестано труди да на разне начине побољша услове и амбијент у коме би ученици, њихови родитељи и наставници задовољили своје потребе. Тешка економска ситуација у земљи не дозвољава нам да то самостално остваримо, а локална заједница углавном не учествује у таквој подршци онолико колико је закон обавезује. Отуда је наша стална молба за помоћ упућена нашим родитељима и бившим ученицима.

Последњих година родитељи ученика наше школе све више узимају учешће у школским активностима. Школа има разумевања и слуха за њихове жеље, а они као равноправни партнери све су чешће део наших планова. Додуше, још увек је тај број родитеља мали и недовољан за све оно што бисмо заједнички могли урадити, али је свакако важан и за сваку похвалу.

Овај пут се, међутим, морамо похвалити реализацијом акције коју су покренули сами родитељи. Да би побољшали услове у којима раде и уче њихова деца, родитељи 2/2 и 3/2 подстакли су једни друге да се уједине и уреде простор своје учионице. Они су се организовали и финансијски и радно и уз координацију учитељица уредили и ову учионицу претворили у једну од најлепших не само у нашој школи.

Посебно бих истакла родитеље 2/2 (Ивковић Гордана и Момчило, Антић Катарина и Бранислав, Секулоски Зоран, Радовић Горан, Златковић Јелена, Врањеш Ивана и Танкосић Горан) којима су обавезе дозволиле да издвоје време, реализују ову активност и учионицу окрече, уреде и осликају уз свесрдну помоћ учитељица Весне Корице и Зорице Мицић.

Слике ће вам рећи више од речи!

ucionica1

   

       ucionica2   ucionica4

ucionica3

ucionica5