Избор уџбеника 2024/2025. година

ОВДЕ можете преузети списак уџбеника за школску 2024/2025. годину. 

Избор уџбеника и других наставних средстава за школску 2023/2024. г.

Списак уџбеника који ће се користити у школској 2023/2024. години:

ПРВИ РАЗРЕД

ДРУГИ РАЗРЕД

ТРЕЋИ РАЗРЕД

ЧЕТВРТИ РАЗРЕД

ПЕТИ РАЗРЕД

ШЕСТИ РАЗРЕД

СЕДМИ РАЗРЕД

ОСМИ РАЗРЕД

Годишњи план коришћења и набавке додатних наставних средстава, наставних помагала, дидактичких средстава, дидактичких игровних средстава и часописа можете преузети ОВДЕ. 

 

Избор уџбеника 2022/2023. година

Наставничко веће Основне школе "Петар Кочић" Земун донело је одлуку да се у школској 2022/2023. г. користе уџбеници који су у прилогу који можете преузети по разредима

НАПОМЕНА: Избор уџбеника извршен је за четврти и осми разред за све предмете, а у седмом разреду за наставни предмет Техника и технологија, у складу са Законом о уџбеницима

ПРВИ РАЗРЕД

ДРУГИ РАЗРЕД

ТРЕЋИ РАЗРЕД

ЧЕТВРТИ РАЗРЕД

ПЕТИ РАЗРЕД

ШЕСТИ РАЗРЕД

СЕДМИ РАЗРЕД

ОСМИ РАЗРЕД  

Обавештење за родитеље ученика будућег првог и другог разреда

Поштовани родитељи ученика будућег првог и другог разреда,

видети ОВДЕ

Обавештавамо вас да је Школа добили Допис о набавци уџбеника за ученике првог и другог разреда за школску 2022/2023. годину. 

Град Београд планира да за школску 2022/2023. обезбеди бесплатне уџбенике за ученике првог и другог разреда са територије града Београда. Предмет набавке биће искључиво изабрани уџбеници из Каталога МПНТР за које се школа определила, а у складу са Одлуком Владе Републике Србије за предмете: математика, српски језик/матерњи језик, свет око нас и страни језик као обавезни предмет.

На основу овог Дописа, родитељи, односно други законски заступници ученика, не треба да самостално купују уџбенике за своју децу, већ ће Фондација за младе таленте града Београда уз координацију са надлежним Министарством извршити дистрибуцију штампаних уџбеника ка школама.

За све додатне информације можете контактирати Фондацију за младе таленте града Београда на телефон 011/3216-246 или путем имејла: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Земун, 11.02.2022.

ОШ „Петар Кочић“ Земун